Taxaties

Betrouwbare, marktconforme informatie over de waarde van uw vastgoed. Snel geleverd door een onafhankelijke taxateur die thuis is in het waarderen van allerhande commercieel onroerend goed en beleggingsportefeuilles en die de regio goed kent. Dat is in het kort de meerwaarde van een taxatie van Boers&Lem.

Er zijn diverse redenen waarom u uw bedrijfsmatig onroerend goed wilt laten taxeren. Inzicht in de waarde van een bedrijfspand of beleggingsobject helpt u bijvoorbeeld bij aan- of verkoopbeslissingen. Ook bij verhuur van een bedrijfspand is een taxatierapport waardevol voor het vaststellen van de huurprijs. De taxateurs van Boers&Lem hebben de afgelopen jaren vele taxaties uitgevoerd voor gespecialiseerde doeleinden. Wij adviseren u onder meer bij financieringsaanvragen, projectontwikkeling, verkoopwaardebepalingen, faciliteiten en huurprijsvaststelling.

Op zoek naar een betrouwbare waardebepaling van uw bedrijfspand?

Boers&Lem heeft de 28 aanbevelingen van het Platform Taxateurs en Accountants gebruikt om haar interne beheersing rondom taxaties verder te formaliseren. De waarde van het vastgoed wordt aan de hand van een beproefde gevalideerde methodiek vastgesteld en vertaald naar een uniform format. Vanzelfsprekend voldoen de gehanteerde methodiek en het format aan de geldende nationale en internationale richtlijnen. Om onze onafhankelijkheid te waarborgen, wordt er bij iedere waarderingsvraag gecontroleerd of vanuit een eerdere betrokkenheid een 'conflict of interest' kan ontstaan. Bovendien zijn wij NRVT geregistreerd en worden alle taxaties door een tweede RT taxateur beoordeeld: bij de vaststelling van de waarde zijn dus altijd twee taxateurs betrokken.

Onze taxateur, Jeroen Postma, richt zich uitsluitend op het uitvoeren van taxaties. Hierdoor is er altijd sprake van focus en een aangename snelheid van werken. Toekomstige ruimtelijke of economische ontwikkelingen in de omgeving? Nieuwe wet- en regelgevingen? Gewijzigde bestemmingsplannen? Niets blijft onderbelicht. Dat betekent: een objectieve en marktconforme taxatie van uw bedrijfspand, kantoor of winkelruimte.

Wij streven er naar taxaties tegen een scherp tarief binnen 14 dagen na opname af te ronden.

De aard van de getaxeerde objecten varieert sterk, maar betreft in principe altijd commercieel, industrieel of ontwikkelings onroerend goed. Ons werkgebied is Oost-Nederland met een sterke focus op Twente. Meer weten? Wij maken graag met u een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.