Aanhuur- en aankoopbemiddeling

Een bedrijfspand is meer dan een stapel stenen. Het is vooral een plek waar ondernemers hun ambities waarmaken en een krachtig PR-instrument richting potentiële klanten of toekomstig personeel. Wij houden ervan een perfecte verbinding te maken tussen organisatieambities en vastgoedoplossingen. Daarom staan wij niet stil, maar halen wij voor elke opdrachtgever steeds opnieuw het onderste uit de kan. Dat doen we vanzelfsprekend altijd op constructieve wijze.

Dat vraagt om een specialist!
Wat de aanleiding van uw vastgoedvraagstuk ook is, in alle gevallen wilt u een juiste afweging maken en een marktconforme prijs. Dat vraagt om specifieke kennis en daarvoor wilt u een ervaren vastgoedconsultant. Er zijn weinig vastgoedadviseurs die zich zo specifiek toeleggen op bemiddeling in bedrijfsvastgoed als Boers&Lem Vastgoedconsultants. Ons stabiele klantenbestand is tekenend voor onze toegevoegde waarde.

Doordachte aanpak
Boers&Lem stapt niet in de valkuil gelijk een vastgoedoplossing aan te dragen. Dat zou immers voorbij gaan aan de essentie. Wij vinden het belangrijk eerst een goede inventarisatie te maken van uw wensen en behoeften. Hoe ziet uw organisatie en het huidige bedrijfspand eruit? Welke toekomstwensen zijn er en wat betekent dat in de huidige markt?

Alle informatie vertalen we naar een Programma van Eisen (PVE) met betrekking tot locatie, werkplekconcept, energie & installaties, format, prijs en kwaliteit. Pas dan ontvangt u van ons een passend advies. Gedurende het traject dat hierop volgt, zorgen wij ervoor dat u en uw organisatie minimaal belast worden.