Aanbodbemiddeling

Alles wat we doen, willen we goed doen. Boers&Lem gelooft daarom in een selecte portefeuille waardoor elke opdrachtgever en elk dossier de aandacht krijgt die het verdient. Daarbij steken we bewust tijd en moeite in de voorbereidende fase. Hierin formuleren we een heldere, effectieve strategie voor het in de markt zetten van uw pand.

Zuivere werkwijze
Eerlijkheid in dienstverlening begint met op transparante wijze communiceren en adviseren. Zo geeft Boers&Lem haar opdrachtgevers altijd volledig inzicht in de relevante marktpartijen. Na aanvaarding van een bemiddelingsopdracht nemen wij vanzelfsprekend slechts zeer beperkt concurrerende, en zeker geen conflicterende posities in hetzelfde gebied in.

Dit is wat we doen
Boers&Lem begeleidt trajecten namens eigenaar-gebruikers en beleggers, maar ook namens huurders c.q. eindgebruikers. In dat laatste geval is meestal sprake van de dispositie van overtollige of overbodige ruimtes in objecten. Verkoop en verhuurtrajecten worden uitsluitend uitgevoerd in de kernregio Twente en vanuit de disciplines: Kantoorruimte/ Bedrijfsruimte/ Winkelruimte.

Meer weten?
Bij interesse in onze dienstverlening kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak. Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken wij uw wensen en bepalen we de beste strategie om uw pand te verhuren of te verkopen.

Bent u benieuwd naar (een van) de bedrijfspanden waarvoor wij bemiddelen? Wij maken binnen 48 uur een afspraak met u voor een bezichtiging of mailen u geheel vrijblijvend een overzicht van geschikte panden op basis van uw zoekcriteria.